1. Inici
  2. /
  3. Habitatge

Habitatge

En aquest apartat es fa un recull de les ajudes i mesures extraordinàries impulsades per les administracions en matèria d’habitatge, per fer front a les conseqüències de la crisi ocasionada per la Covid-19.

Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID19

Arran de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol a causa de la pandèmia de la COVID-19 s’han aprovat unes mesures per atendre les dificultats que puguin tenir els joves (també per a la ciutadania en general) en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació, a través d’un…

Ajuts en els lloguers de l’habitatge habitual

Habitatge

Ajuts per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social de la COVID-19 en els lloguers de l’habitatge habitual, orientats a aquelles persones que acreditin estar en situació de vulnerabilitat econòmica i social.

Moratòria del pagament de les hipoteques

Habitatge
Reial decret llei 8/2020, de 17 de març del 2020, relatiu a mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19, estableix les mesures per accedir a la moratòria del pagament de deute hipotecari. Qui pot demanar la moratòria del pagament de les hipoteques? Els titulars…

Línia d’avals pel lloguer

Habitatge

Ajudes transitòries de finançament pels arrendataris d’habitatges habituals localitzades a territori espanyol per entitats de crèdit.

Menú